Solfest i barnehagen 12.02.2021

Det er kalde vinterdagar, så kva passar då betre enn å arrangere ein solfest!

I dag 12.02.21 arrangerte vi solfest i Rotset barnehage. Vi har opplevd at det har vore kalde vinterdagar, så kva passar då betre enn å feire at vi kjenner varmen frå sola igjen.

Barna har denne veka arbeidd aktivt med å lage soler og lært sangar om sola, så dei var godt førebudd  til solfest som gjekk av stabelen i dag.

Dagen blei feira med mykje aking i bakken, opphenging av sjølvlaga soler ute, ansiktsmaling og  servering av pølse i brød/ lompe. Dessert blei sjølvsagt gul gele med vaniliesaus. Ein kjekk dag der vi ynskja sola velkomen.

Ferdig sol :-)                                                     Aking så snøen fyk :-)

Litt gul ansiktsmaling må til på solfesten :-)

Gul sitrongele har solfarge i seg.